Servicetekniker sökes

Är du en lösningsorienterad och tekniskt bevandrad person med längre erfarenhet av rollen som servicetekniker? Gillar du variation i vardagen, trivs i kontakt med kund och uppskattar ordning och reda? Då är det dig vi söker! SES Integration AB söker servicetekniker som är vana att resa i tjänst.

Arbetsbeskrivning
I rollen som servicetekniker hos SES integration ansvarar du för driftsättning och service på nya och befintliga integrerade lösningar och anläggningar. Arbetet utförs ute på fältet, mestadels i Europa, men resor till andra dela av världen förekommer. Reparationer, service och förebyggande underhåll planeras i samråd med samtliga inblandade parter men akuta åtgärder förkommer. Du arbetar självständigt ute hos kund med support från övriga tekniker i serviceorganisationen och projektingenjörer i Sverige och Finland. Därför är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga, är professionell i din framtoning samt kan påbörja och avsluta arbetet inom uppgjorda tidsramar.

Kvalifikationer
För att vara framgångsrik i denna roll förutsätter vi, att du har följande kvalifikationer:

 • Grundutbildning: 3 årigt gymnasium industriprogram
 • Erfarenhet som resande servicetekniker
 • Ritningsläsning på hög nivå
 • Längre erfarenhet med montage och mekanisk montering efter ritning
 • Dokumenterad utbildning inom heta arbeten, användning av travers och säkra lyft
 • Liftkort, truck kort och B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
 • Kännedom inom pneumatik och hydraulik

Det är en avgörande förutsättning att säkerhetsgodkännande för inträde på hamnar, flygplatser, försvarets anläggningar och liknande kan erhållas och bevaras under anställningen.

Det är meriterande om du dessutom har följande erfarenhet:

 • Svetslicens på ”pinne” och rörtråd
 • Längre erfarenhet av att arbeta som resande servicetekniker, 5 år eller mera
 • Finska i tala och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ordentlig, pålitlig och professionell. Du måste vara självständig och ha förmåga att lösa problem på plats. Det viktigt att du trivs i sociala sammanhang, är kommunikativ och kundfokuserad då rollen innefattar interna och externa kontaktytor dagligen. Du är hungrig på att insamla ny kunskap och känner ingen prestige i att vara ny på jobbet.

Om SES integration
SES Integration är ett dotterbolag till System Engineering Solutions 37 AB (SES37).

SES37 Utvecklar och investerar i deltagande i intellektuella nationella och internationella nätverk samt utveckling av affärsidéer, modeller, koncept, förmågor, funktioner, integration och koordinering av tekniska produkter och system. I syfte att på ett kostnadseffektivt och kvalitetssäkrat sätt kunna leverera efterfrågade förmågor och funktioner i tid inom Totalförsvaret i första hand.

SES Integration är SES37 operativ enhet, och levererar integrationstjänster och livscykel tjänster till i första hand Totalförsvaret

Omfattning: Heltid

Placering: Tjänsten utgår i dagsläget från fabriksanläggningen i Trelleborg.

Kontaktperson: Ole Berg

E-post: ole.berg@sesinteg.com

Telefon: 072 451 39 42